Тех Трейд България ООД - официален представител на ICP Valves

06.12.12

ICP Valves Logo

От 05.12.2012 година фирма Тех Трейд България ООД е официален представител на испанския производител ICP Valves, който е основан през далечната 1968 година. Основното производство на компанията е в сферата на индустриалното оборудване, като те предлагат богата гама от вентили и кранове, включващи следните продукти :

 

 - сферични кранове;ICP Valves Ball Valve 254 Pneumatic ActuatedICP Valves Strainer S340ICP Valves Ball Valve 140ICP Valves Globe valve BGV

 - спирателни вентили и шибри;

 - възвратни клапи;

 - филтри;

 - електрически и пневматични задвижки;

 - други аксесоари;

 

Всички продукти на компанията ICP Valves са приложими за широк спектър от флуиди и газове (вода, пара, газ и други газообразни продукти, петролни продукти, абразивни и химически продукти и други). Основни преимущества на продуктите на ICP Valves са високото качество на изработка, добрата надеждност на продуктите, както и фактът, че почти всички вентили и кранове от гамата на компанията се предлагат във варианти, директно окомплектовани със задвижка (било то електрическа или пневматична, със или без крайни изключватели и други аксесоари). Друг отличителен белег на този производител е това, че почти цялата им гама сферични кранове са придружени с ATEX сертификат, което ги прави възможно най-добрият избор при изграждане на газови и други видове инсталации, където се изисква високо ниво на пожарна безопастност. Като официален представител за българският пазар, фирма Тех Трейд България ООД предлага пълната гама продукти на ICP Valves. Продуктите може да откриете на нашият уебсайт. В случай, че се нуждаете от допълнителна информация - не се колебайте да се свържете с нас.

« Назад
© Developed by CommerceLab