Тех Трейд България ООД - официален представител на Iberthor

26.09.12

От Септември 2012 година фирма Тех Трейд България ООД е официален представител на италианския производител Thor, който е основан през далечната 1960 година. Компанията се е специализирала в производството на каучукови маркучи, изработени специално за инсталации, работещи с :

 

- вода;Тhor IGENOIL SPL10 37BТhor CANTINA SP10C BHCТhor SUPERIOR-HF SDNТhor SFUCEM SPAL 4NNТhor NAFTA SP13C TMCТhor NEBRASKA 240SPC 24CТhor PETROL 15 M0NТhor CARBOPUMP AVIO BSE

- гореща вода и пара;

- въздух;

- химикали;

- насипни материали;

- газ;

- нефт;

- хранителни продукти;

- други специализирани приложения;

 

Продуктите, произведени от Thor, са с много добро качество на изработка, висока надеждност и дълготраен живот при правилна експлоатация. Според Вашите нуджи компанията може да предложи гама от над 100 различни модела каучукови маркучи, като всеки от тях е тясно специализиран за определен тип флуид, работни условия и околна среда. Като официален представител за българският пазар, фирма Тех Трейд България ООД предлага пълната гама продукти на Thor. Продуктите може да откриете на нашият уебсайт. В случай, че се нуждаете от допълнителна информация - не се колебайте да се свържете с нас.

« Назад
© Developed by CommerceLab