Тех Трейд България ООД - официален представител на Equiptank

04.05.12

Equiptank Logo

 

От 03.05.2012 година фирма Тех Трейд България ООД е официален представител на испанския производител Equiptank, който е основан през 1992 година. Като основна дейност на компанията е търговия със специализирано оборудване за цистерни за светли горива. Сред номенкларурата на Equiptank може да откриете следните артикули : 


 - оборудване против препълване;Equiptank Manhole CoverEquiptank Vapor Recovery AdapterEquiptank API Loading and unloading adapter with handle and sight glassEquiptank Aluminum Threaded Ball Valve

 - люкове за цистерни;

 - предпазни вентили;

 - оборудване за газова фаза;

 - оборудване за долно пълнене;

 - алуминиеви сферични кранове;

 - пневмоподготвителни групи и пневматично оборудване;


Всички продукти, произведени от компанията Equiptank, са тясно специализирани в областта на петролните продукти и се използват основно при автоцистерните. Преимуществата, които имат, са високата надеждност, качествената изработка и изключително малкото тегло, което позволява по-голяма полезна товароносимост на цистерната. Като официален представител за българският пазар, фирма Тех Трейд България ООД предлага пълната гама продукти на Equiptank. Продуктите може да откриете на нашият уебсайт. В случай, че се нуждаете от допълнителна информация - не се колебайте да се свържете с нас.

« Назад
© Developed by CommerceLab