Тех Трейд България ООД - официален представител на Ridart

02.03.12

Ridart Logo

От 02.02.2012 година фирма Тех Трейд България ООД е официален представител на италианския производител Ridart, който е основан преди повече от 30 години. За това време компанията успява да се наложи като един от най-добрите производители в световен мащаб на оборудване за светли горива. Огромната гама на Ridart включва следните области и продукти :

 

 - оборудване за резервоари за светли горива;Ridart Float Vent ValveRidart Angle Check Valve (Brass)Ridart Pressure Vacuum Vent (New)Ridart Overfill Protection DeviceRidart In Line Flame Arrestor

 - оборудване и резервни части за диспенсери;

 - оборудване за пропан-бутан (LPG);

 - оборудване за следене на нивото;

 - ръкави за горно и долно пълнене;

 - механични компютри и резервни части;

 - оборудване за въздух;

 - сферични кранове, шибъри и филтри;

 - фланци, фитинги и други;

 

Продуктите на Ridart са специализирани за петролни бази, бензиностанции и автоцистерни. Компанията поддържа висок стандарт на качество, изключителна изработка, висока надеждност и дълготраен живот на продуктите, съпроводени с всички необходими сертификати. Като официален представител за българският пазар, фирма Тех Трейд България ООД предлага пълната гама продукти на компанията Ridart. Продуктите може да откриете на нашият уебсайт. В случай, че се нуждаете от допълнителна информация - не се колебайте да се свържете с нас.

« Назад
© Developed by CommerceLab